feedback

alertă

Din cauza volumului mare de colete, livrarea comenzilor provenite din Asia poate suferi întârzieri.

Live

ANUNȚ IMPORTANT!

06 iunie 2024

Stimați clienți,

Venim în întâmpinarea dumneavoastră pentru a vă asigura că depunem toate eforturile necesare pentru a procesa și livra toate expedierile cât mai rapid posibil însă, din cauza numărului mare de comenzi provenite de pe platformele de e-commerce din Asia, ne confruntăm cu întârzieri în livrarea coletelor. De asemenea, fluxul ridicat de apeluri telefonice și numărul crescut de mesaje din poșta electronică pe care le primim zilnic ne împiedică să răspundem tuturor solicitărilor în timp util.

Vă informăm că, în aceste condiții, pentru eficientizarea operațională, am luat câteva măsuri care sperăm să ne ajute să scădem timpul de așteptare a livrării:

  A fost suplimentat numărul curierilor care efectuează livrări pe teritoriul Republicii Moldova.

  A fost suplimentat numărul mașinilor care efectuează livrări pe teritoriul Republicii Moldova.

  S-au creat puncte temporare de livrare a comenzilor de unde clienții își pot prelua coletele.

Clienții care au efectuat comenzi și așteaptă livrarea acestora vor fi informați de către reprezentanții FAN Courier Moldova printr-un mesaj în care li se vor transmite detalii legate de punctul de livrare stabilit sau momentul estimat pentru livrarea la adresă.

FAN Courier Moldova își cere scuze pentru timpul de așteptare mai mare la livrare și pentru răspunsul cu eventuale întârzieri la apelurile telefonice sau la mesajele din poșta electronică. 

Vă rugăm să așteptați mesajul de informare legat de livrarea la adresă sau preluarea coletului din punctele de livrare instalate temporar.

Menționăm că timpul de așteptare a ridicării coletului din sediu poate fi foarte îndelungat, astfel că nu va recomandăm să va deplasați la sediu dacă nu ați fost informat în prealabil că sunteți așteptat pentru ridicarea expedierii din acel punct.

Este o situație temporară iar echipele noastre din teren lucrează la soluționarea ei cât mai rapidă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și încredere!

Echipa FAN Courier Moldova