feedback

alertă

Din cauza volumului mare de colete, livrarea comenzilor provenite din Asia poate suferi întârzieri.

Live

Despre FAN

Din 1998 în România, din 2021 și în Republica Moldova

Prezența FAN Courier în Republica Moldova a venit ca răspuns la cererea clienților pentru un serviciu de curierat modern, rapid și de încredere, atât pentru livrările interne, cât și pentru cele transfrontaliere.

De 25 de ani livrăm oriunde, cu plăcere – în România, prin rețeaua proprie și în orice punct al lumii, prin rețeaua noastră de parteneri logistici.

Sperăm ca, prin investițiile în tehnologie, infrastructură și inovație plănuite pe piață locală, să devenim rapid alegerea evidentă a clienților și să ajungem liderul pieței de curierat în Republica Moldova, loc pe care îl ocupăm, cu mândrie, din 2006 pe piața din România.

FAN COURIER MOLDOVA

FAN Courier Moldova a inspirat filosofia, know-how-ul, experiența și spiritul FAN Courier România, iar din noiembrie 2021, suntem pregătiți și oferim servicii de calitate tuturor clienților noștri.

FAN Courier Moldova va crește gradual, reieșind din necesitățile pieței, oferind soluții de interes pentru clienți, fiind deschiși să ne perfecționăm și dezvoltăm împreună cu beneficiarii serviciilor noastre.

Oriunde pe teritoriul Republicii Moldova, în regim ”door-to-door”, în 24 de ore, de luni până vineri, cu perspectiva oferirii diversității în ceea ce privește ridicarea expedițiilor.

Oriunde în România și Europa, grație rețelei FAN Courier România, acoperind procedurile vamale, inclusiv interacțiunea cu autoritățile.

Scopul nostru este să fim alături de oamenii de afaceri din Republica Moldova, să vă fim partenerul de încredere pe partea de livrări, pe care puteți conta,
iar timpul prețios să fie utilizat pentru strategia de dezvoltare a afacerii atât la nivel național, cât și internațional.

La fel, ne propunem să aducem plăcere cetățenilor de rând, oferind oportunitatea să primească expedițiile mult-așteptate pentru sine și cei dragi.

Din momentul lansării acoperim orice destinație din municipiul Chișinău și toate raioanele la nivel național (excepție zona stângă a Nistrului).

Vă invităm în comunitatea FAN Courier Moldova.

Oriunde, cu plăcere

Suntem liderul serviciilor de curierat din România încă din anul 2006 și ne dorim să rămânem în continuare partenerul de încredere al tuturor celor care aleg serviciile noastre, cu aceeași pasiune și dăruire pentru fiecare livrare efectuată.

În fiecare noapte, mașinile FAN Courier străbat peste 103.348 de kilometri acoperind 137 de trasee pe întreaga suprafață a României. Micșorăm distanțele dintre oameni și nu încetinim niciodată ritmul pentru că avem cei mai dedicați curieri, o echipă minunată, gata oricând să primească noi membri. Aceasta este filosofia pe care o propunem și pentru Republica Moldova.

Brand de top, clienți fericiți

Toate premiile și distincțiile câștigate de-a lungul anilor se datorează atât unei strategii de afaceri solide și investițiilor permanente, cât și încrederii pe care am reușit să o câștigăm, an de an, din partea clienților noștri, prin responsabilitate și implicare.

Laureat anual (Locul I) și Premiul de Excelență în Topul Național al Firmelor întocmit de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Laureat anual (Locul I) în Topul Național al Firmelor Private din România organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România

Best Courier Company acordat în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2019, 2020 și 2021

Acoperire 100%, 140 de filiale

Ținem pasul cu noile tendințe în materie de tehnologie, investind constant atât în noi servicii cu valoare adăugată pentru clienți, cât și în dezvoltarea și perfecționarea celor care ne reprezintă, a curierilor care au grija ca toate livrările să ajungă în cele mai bune condiții la destinație.

Investițiile din ultimii ani în IT, sedii locale mai mari și mai moderne, training și înnoirea parcului auto au contribuit la facilitarea procesului de sortare, transport și expediere, plasând FAN Courier în topul celor mai moderne companii românești.

Avem o acoperire națională 100%, 140 de filiale în România și o flotă auto de peste 4500 de vehicule, gata oricând să ajungă în orice punct al României într-un timp cât mai scurt.

An de an, numărul localităților deservite fără kilometri suplimentari crește, serviciile noastre de expediere fiind disponibile atât la nivelul României, cât și internațional, prin parteneriate solide.


Alături de comunitate

Ne implicăm în comunitatea din care facem parte pentru că stim că o companie solidă are nevoie de oameni dedicați și de relații pe termen lung.

Încurajăm excelența și copiii talentați, învingătorii care reușesc să depășească cele mai grele obstacole. Ne regăsim în poveștile celor care caută întotdeuna succesul, iar acest lucru ne motivează să ducem mai departe demersul nostru.


Cu încredere, spre viitor

În fiecare zi, peste 300.000 de colete sunt împachetate cu grijă și predate curierilor pentru a le duce mai departe partenerilor, prietenilor și persoanelor dragi.
Străbatem împreună lumea în lung și-n lat, iar cu fiecare livrare ducem mai departe mesajele pe care distanțele le separă. Tu unde vrei să trimiți următorul colet?