feedback

alertă

Din cauza volumului mare de colete, livrarea comenzilor provenite din Asia poate suferi întârzieri.

Live

Servicii

Statutul de lider de piață, dobândit prin profesionalism, siguranță și rapiditate, este o garanție a calității serviciilor noastre, adaptate de fiecare dată cerințelor specifice ale clienților noștri.

Indiferent de mărimea și natura business-ului tău, suntem aici să-ți oferim cea mai bună soluție de livrare, oriunde, oricând, cu plăcere.

Ofertă comercială

Află mai multe

Cum să ambalezi corect?

Află mai multe

Curierat intern

Standard

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 1 kg) și colete (max 30 kg și 60x50x30 cm), într-un termen de 24 ore, folosind o soluție de transport rutier.

LIVRARE ÎN ACEEAȘI ZI

LIVRARE SÂMBĂTA

RETUR DOCUMENTE

Ramburs

Serviciu de tip contra-ramburs presupune livrarea expedițiilor și colectarea numerarului (Ramburs = valoarea bunului livrat) de la clientul destinatar și virarea acestuia în contul bancar al clientului expeditor într-un termen de 2-3 zile lucrătoare de la momentul livrării expediției.

Index Combustibil

Împreună, ne adaptăm situației economice actuale.

Pentru a oferi în continuare aceeași eficiență a serviciilor, dar și pentru a ne respecta promisiunile față de clienți, angajați și furnizori, introducem indexul variabil de combustibil în costul fiecărei expediții.

Curierat internațional

Rutier în Romania

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (de până la 1 kg) și colete (de până la 30 kg), import și export din și în România, folosind soluția de transport rutier.

Află mai multe

Rutier în Europa

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (de până la 1 kg) și colete (de până la 30 kg), import și export din și în majoritatea statelor Uniunii Europene, folosind soluția de transport rutier. Serviciul va urma în scurt timp.

Află mai multe

Servicii speciale

FAN Fulfillment

Serviciu de fulfillment ce oferă un pachet complex de soluții de depozitare, logistică și expediere în sistem rapid, oriunde în Republica Moldova.

Află mai multe