feedback

alertă

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile vom înregistra întârzieri în livrarea expedițiilor preluate și livrate în Republica Moldova.

Live

Aplicare Index de combustibil

10 august 2022

Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noi suntem tot timpul în mișcare pentru a ține pasul cu realitatea momentului. Pentru a ne onora promisiunile și pentru a păstra standardul de calitate pe care afacerea dumneavoastră se poate baza, trebuie să ne adaptăm situației economice actuale. Alături de parteneneri, furnizori și angajați de încredere, suntem siguri că putem transforma obstacolele în oportunități de dezvoltare.

Având în vedere modificările pieței – creșterea prețurilor carburanților și volatilitatea pieței, ne vedem nevoiți să aplicăm serviciilor de transport un Index de combustibil. Acesta va fi aplicat la tariful de livrare a fiecărei expediții în momentul creării acesteia, conform tabelului de mai jos:

FAN Courier va asigura notificarea dumneavoastră cu privire la Indexul de combustibil aplicat pentru luna următoare în fiecare ultimă zi de lucru a lunii ce o anticipează, utilizând datele tabelului de mai sus.

Aplicarea acestui Index ne permite să păstrăm tarifele serviciilor la nivelul ofertat, fără a le majora. Indexul de combustibil este corelat cu nivelul prețurilor carburanților comunicat de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) pentru luna anticipată. În situația în care pe piață se vor observa scăderi ale prețurilor combustibilului, aceasta se va oglindi și în scăderea Indexului facturat și a costurilor aferente. Sperăm cu toții la o stabilizare a prețurilor combustibilului și la o situație economică mai ușor de anticipat.